TACK ALLA FÖR ETT ROLIGT JULKALAS!

Bilder hittar du under Foton!

Fredagen den 14 december 2012 hade vi vårt första julkalas som egen Bifrostloge i vår lokal på Försvarsgården i Växjö. Det var i samarbete med damlogen Linnean och 30 personer deltog, vi gästades av några bröder från vår fadderloge Withala samt ytterligare några inbjudna gäster, vilket var glädjande.

Efter glögg med tilltugg i baren var det dags att till levande julmusik samlas kring det dukade julbordet för att äta av alla rätter som skapat för oss. Munskänken såg till att det fanns lämpliga drycker att skölja ned maten med.

Under måltiden sjöngs sånger till Hans Bilds ackompanjemang och berättades historier, vars sanningshalt kan diskuteras trots att alla berättare betonade att just deras var sann.

Vår LM Sten Sjödahl hade bara ett par dagar innan firat sin 75-års dag och han hyllades med sång och musik. Logen tackade också hans hustru Margaretha med en blomma för att hon ställt sig bakom Stens varma engagemang för vår loge.

Daniel Ekroth läste en liten betraktelse inför julen.

För gästerna tackade LM Ingemar Dahlsjö, Withala för den trevliga festen.

Vår LM Sten Sjödahl tackade alla för nedlagt arbete i samband med bildandet av logen, speciellt tackade han Åke och Anne-Helene för den goda maten i kväll och önskade alla en God Jul och ett Gott Nytt År, samt påminde om alla nya aktiviteter under året och då närmast vårt årsmöte 14 januari 2013.

Hans Bild

______________________________________________________________

Lördagen den 20 oktober blev vi högtidligen upptagna som en loge inom Bifrostorden. Vårt namn är nu Bifrostlogen  34 LINNEUS. Till mästare utsågs Sten Sjödahl.

Vi håller våra Kapitel (Logekvällar) på Försvarsgården i Linnéparken Växjö.

Vi bedriver just nu också ett intensivt rekryteringsarbete vilket är fantastiskt trevligt då det skapar nya möten och nya kontakter.

Har du några frågor eller är allmänt nyfiken, kontakta vår mästare Sten Sjödahl på tel: +46 702 965 020.