Nu är vår logelokal invigd…

Torsdagen den 24 januari 2013 var en högtidlig dag för Logen 34 Linnéus, då invigdes vår logelokal av OSM Lars-Erik Furuskog, assisterad av OM Hans Wallberg och OH Jon Asp.

Många gäster fanns på plats för att hedra oss med sin närvaro denna kväll. Direkt efter invigningen genomförde vi vår första gradgivning och två nya bröder hälsades välkomna i vår Orden, det var Anders Linde och Leif Pettersson.

Gradgivningen fungerade bra för oss trots att det var första gången. Lite hjälp fick vi av två bröder från vår fadderloge i Vetlanda.

På den efterföljande brödrarmåltiden hälsade vår mästare Sten alla välkomna, speciellt de nya medlemmarna och våra gäster från OD och övriga loger.

När alla försett sig av den goda maten: sillbord till förrätt, potatissallad och rostbiff till huvudrätt samt chokladpudding med vispgrädde allt tillagat av Åke Berntsson, så talade Mästaren Sten Sjödahl till de nya bröderna och OM Hans Wallberg påminde om vilken stor roll Bo Larsson haft för att vi överhuvudtaget satt där ikväll.

Sten påminde till slut om vårt stora arbete som pågår för att göra vår loge större, närmast har vi en ny gradgivning redan den 14.2.2013 då nya bröder kommer att antagas i vår Orden.