TACK FÖR ETT RASANDES TREVLIGT PÅSKKALAS!

Det var lågtryck ute och högtryck inne när vi hade vår numera traditionella påskfest i vår Bifrostlokal onsdagen den 20.3.13.

Snön yrde utanför dörren när 23 festdeltagare samlades, men inne steg temperaturen när vi fick möjlighet att träffas under trevliga former. När våra gäster från Vetlanda tagit sig fram i snö, halka och trafikstopp p.g.a olycka så kunde mästare Sten hälsa alla välkomna och Åke presenterat påskbuffén, som han fyllt ett stort bord med, var det dags för alla att ta för sig av livets goda. Och det gjorde man verkligen, men vi lyckades inte tömma alla faten. Goda drycker hjälpte till med matsmältningen och snart hördes både sång och musik samt bra och dåliga historier i en aldrig sinande ström. Lotterna försvann som smör i solsken och ett antal lyckliga vinnare fick sina vinster. Zoltan lyckades dra högvinsten till sej själv, bra gjort och välförtjänt.

Allsången dånade i lokalen och det fanns många deltagare med bra röstresurser. (HASSE BILD gjorde som vanligt succé med sin sång och berättelser. red.anm.)

Den utlovade underhållningen från underteckand bestod i några visor med smålandsanknytning och lite information kring dessa, och det kändes som det var uppskattat. (Det var mycket uppskattat. Red.anm.)

Det hela avslutades med kaffe och Spettekaka, den var en gåva från våra bröder i Eslöv.

Ett tack till Åke m.fl. som ordnade den trevliga festen, roligt att det kom gäster från Linnean, Lottorna och Vetlanda

Nästa gång vi träffas blir i april på Östergatan, det blir alltså ingen gradgivning i april, mer information kommer Sten och Åke att skicka ut gissar jag.

Alla bröder önskas en Glad Påsk från Sten

Hasse Bild