Det blev en lyckad Julfest även i år

Lördagen den 7 december var vi ett 50-tal personer i alla åldrar som träffades i Bifrostlokalen där Linneus och Linneorna bjöd in till julfest.

Det inleddes med sedvanligt mingel, där gästerna kunde gå runt och försöka lista ut vilka djur som dolde sig bakom olika påstående. 

När det var klart så var det dags för Alexander och Maria Takman att hälsa oss välkomna till bords. 

Vi möttes av ett välfyllt bord med kalla rätter av olika slag, det följdes naturligtvis av varma julrätter och avslutades med risgrynsgröt och saftsås enligt tradition.

Undertecknad framförde ett antal visor och fick hjälp med lite allsång då och då.

När tomten kom var det dags för barnen att få en liten gåva av honom.

Under tiden fick de vuxna jobba med att fylla i ett litet melodikryss, eftersom man jobbade i bordslag så löste alla sin uppgift. 

Tyvärr hade jag glömt priserna hemma, så alla fick nöja sig med äran.

Sedan var det dags för kaffe och dragning på lotteriet, och ett större prisbord har jag inte sett i lokalen tidigare, många fick pris, men som alltid är det vissa som vinner mer än andra. Det betyder att det finns en del som inte vinner, så är det med lotteri.

Avslutningsvis avtackades alla som hjälpt till, och en speciell blomma överlämnades till vår munskänk Kennert som haft huvudansvaret.

Eftersom vår exmästare Sten bestämt sig för att fylla år vid den tiden vi har vår julfest så blev också han förärad en blomma.

Därmed var festen slut och vi kunde önska varandra en God Jul och Gott Nytt År.

/ Hasse