Nu är vi äntligen i gång efter juluppehållet med våra gradgivningar

Och vi började med en höjdarkväll, där allt flöt på enligt planeringen. Bröderna från Withala ställde upp på ett fantastiskt sätt för att skulle kunna genomföra vår Grad IV, vi har inte tillräckligt med egna bröder i denna grad eller högre för att kunna genomföra den.

Utöver våra två bröder Gunnar och Benny, så var det två bröder från Gondler i Kalmar som fick äran att erhålla det gröna gradbandet i Hoppets Grad.

Vi var sammanlagt 35 bröder på plats. Varar inte mindre än 6 stycken med lägre grad, som deltog vid måltiden och dessutom hjälpte till med servering m.m. Fantastiskt roligt att ni ställer upp.

Vi fick också möjlighet att gratulera Anders, Sven-Olof och Per till att fått Grad V för någon vecka sedan i Vetlanda.

Alexander påminde om att Medlemsavgiften skall betalas in nu. Han informerade att årsmötet är den 11.2 på Polisutbildningen vid Linneuniversitetet, information har ni fått via mail, anmälan snarast.

Storlogen Gotheim har årsmöte och Gradgivning VI, lördag 1.2 i Jönköping, Alexander är kallad, undertecknad och Zoltan åker dit som gäster.

Rikstinget i Kalmar, planeras att buss skall gå från Vetlanda via Växjö till Kalmar på lördagen, endagars tur.

27.2 är det dags för ominstallation av Alexander som mästare, det är en Grad I, så alla bröder kan vara med om detta, som extra högtidligt, så anmäl er till detta omgående, dessutom kommer vi att få en ny broder.

Hälsningar från våra gäster från i Vetlanda och Kalmar framfördes, roligt att vi kan samarbeta och ta del av varandras arbete.

Talet till vår Orden hölls av OHL Lasse Furuskog, som berättade hur det gick till när vår Loge 34 bildades 2014, intressant att få höra både för de som var med och de som tillkommit senare,

Han uppmanade till att öka rekrytering av nya Bröder, och förhoppning att kunna öka antalet Loger i Sverige. Vi är den senaste.

Gunnar talade å Recipiendernas vägnar. Sten framförde ett särskilt tack till Withala-bröderna, som tackade genom att ta hem en stor del av Lotterivinsterna. Men högvinsten tog Bo hem.

Mästarbordets blomma gick till Sven-Olof, som gjort en fantastisk budgetförra året, den slog fel på En Krona, otroligt.

Göran drog ett antal historier

Alexander avslutade mötet kl. 22.15          /Hasse