19 oktober, 2020

Det blev en lyckad kväll…

När Linneus och Linneorna hade en informationsträff för inbjudna män och kvinnor den varma onsdagen den 22.5.19 i Bifrostlokalen.

Vi var 21 bröder och systrar som tog hand om 6 gäster, 4 män och 2 kvinnor. Efter en kort samling delade vi upp oss i två grupper, där männen fick en utförlig presentation av Alexander och kvinnorna informerades av Linneornas preses Maria.

En del frågor kom som gästerna fick svar på både i gruppen och sedan enskilt efter informationen, i samband med den Italienska buffén som serverades. Stämningen var mycket god i lokalen, där bröder, systrar och gäster blandades i en salig röra.

Jag kunde konstatera att även några ansökningar om medlemskap också lämnades in direkt och det tyder på att vi kommer att få tillökning i höst både hos Linneus och Linneorna. Det verkar vara ett bra sätt att rekrytera på, och roligt att så många av oss ställer upp en sådan här kväll, det blir lite mer livat än om det bara är ett fåtal.

Ett stort tack till alla som bidrog till denna lyckade kväll, och nu ser vi fram mot en fikaträff i sommar innan vi startar upp på allvar den 22.8 med ett Direktoriemöte och studiebesök.

/ Hasse