7 februari, 2023

Samvaro

Social samvaro.
Att bereda sina medlemmer tillfälle till social samvaro, heter det i vårt syfte. Detta gör vi framförallt genom att vi alltid har middagar i samband med våra logemöten.

Regelbunden samvaro.
Varje grundloge arrangerar ca 6 – 8 möten per år. Höjdpunkten för året är i samband med vårt riksting, då arrangeras ett fredagsparty och traditionell bankett på lördagen. Detta
arrangemang sker alltid i slutet av april varje år, på olika platser i landet.

Mötet.
Det som är centralt i Orden är själva mötet mellan våra medlemmar. Du ges möjlighet att träffa nya vänner och umgås på ett stilfullt sätt. Våra möten är en oas i livet där Du skall
kunna koppla av från ”måsten” och trivas en stund i brödernas goda sällskap. Som människa ges Du naturligtvis möjlighet att utvecklas som individ då Du träffar bröder från många olika yrken med helt olika bakgrunder och erfarenheter. Mötena ger också mervärden då vi träffas i andra sammanhang.

Aktiviteter.
Utöver dessa regelbundna aktiviteter arrangeras det olika aktiviteter ute i våra loger. Det kan vara utflykter av olika slag, fester, golf, studiebesök eller kanske olika föreläsningar.
Utbudet varierar i de olika logerna, men har samma syfte. Att bereda våra medlemmar tillfälle till social samvaro.